Afspraak maken?
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT

Duivenvoorde 211B

3334 EH ZWIJNDRECHT

Verkocht

Helaas is dit object verkocht.

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een voormalige winkelruimte gelegen op de begane grond van een representatief appartementencomplex in de woonwijk ‘Nederhoven’ te Zwijndrecht. De wijk Nederhoven ligt in het westelijk deel van Zwijndrecht, ingeklemd tussen Kort Ambacht, Heer Oudelands Ambacht, de Industrie en het groen. De aangeboden ruimte kan alleen geheel worden gehuurd.

Afmetingen:
De ruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 510 m².

Parkeren:
Aan de voorzijde van het complex zijn ruime, gratis openbare parkeervoorzieningen.

Huurprijs:
€ 90,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar exclusief BTW.
- gebruik van gas, water en elektra;
- onderhoud aan de binnen het gehuurde aanwezige installaties;
- glasbewassing buitenzijde.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen. (bij deelverhuur kan het opleveringsniveau hiervan afwijken):
- Laad- en losdeuren zijkant (openslaande deuren);
- sanitaire groep bestaande uit een dames- en herentoilet met wasbak;
- systeemplafonds voorzien van lichtarmaturen;
- eenvoudige pantry voorzien van kraan met wasbak en close-in-boiler (Daalderop);
- een gedeelte van de ruimte wordt verwarmd middels een eigen cv-installatie met radiatoren. Het andere gedeelte is (nog) niet voorzien van verwarming.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Nederhoven’ van de gemeente Zwijndrecht vastgesteld op 10 april 2007. De onderhavige locatie heeft de bestemming ’Detailhandel’. De op de plankaart voor ‘Detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel, met bijbehorende gebouwen, bouwerken, geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, speelvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven. In overleg met verhuurder en gemeente Zwijndrecht is een bestemming dat in afwijking is met de bestemming zoals hier genoemd bespreekbaar.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel Ja
Oppervlakte 510m²
Verkoopvloer oppervlakte 510m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 6000
Welstandsklasse type B1

Locatie

Foto's

Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT
Duivenvoorde 211B, ZWIJNDRECHT

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
07:42