Gantelweg 2, Sliedrecht

Gantelweg 2

3361 WB Sliedrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een winkel-/commerciële, praktijkruimte deel uitmakende van een commerciële plint van een appartementengebouw momenteel in gebruik als volledig ingerichte tandartspraktijk. Voorzien van een ruime wachtkamer, 5 behandelkamers, sterilisatieruimte, röntgenkamer, spreek/omkleedruimte, ruime kantine met keuken, 2 aparte toiletten (patiënten en personeel), technische ruimte.

Afmetingen:
Totaal circa 215 m².

Parkeren:
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid aan de voorzijde van de ruimte op grote parkeerplaats.

Huurprijs:
Huidige huurprijs € 1.705,-- per maand inclusief BTW compensatie, prijspeil 01 december 2020. Deze huurprijs is exclusief huidige inrichting en indeling. Door opdrachtgever is de ruimte destijds casco gehuurd en door opdrachtgever is de huidige inrichting met alle hierbij behorende voorzieningen aangebracht. Deze inrichting met voorzieningen dienen door nieuwe / vervangende huurder te worden overgenomen tegen een door opdrachtgever aan te geven koopsom.

Er zal een allonge worden opgesteld waarbij de nieuwe huurder de huurovereenkomst van huidige huurder overneemt. Deze overname is altijd onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder. In deze huurovereenkomst is een koopoptie door huurder opgenomen.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt als casco opgeleverd met uitzondering van de volgende voorzieningen:
- Toiletruimte;
- pantry;
- brandblusser;
- brandhaspel;
- luchtrooster.

Complete afbouw, Inrichting en inventaris wordt ter overname aangeboden, deze is niet inbegrepen in de casco huurprijs.

Elektrische installatie:
Niet aanwezig in de casco huursituatie, casco betrof een meterkast met afgedopte leidingen en meters. Is door huidige huurder afgebouwd naar een volledig werkende praktijkruimte.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkbuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 20214 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Centrum-1’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie’ heeft. De voor ‘Centrum-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: • detailhandel, met dien verstande dat een supermarkt uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt'; • dienstverlening; • horeca van categorie 2 t/m 4, met uitzondering van de gronden ter plaatse van de aanduiding 'horeca uitgesloten'; • kantoren; • wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de verdiepingen en bijbehorende entrees en bergingen op de begane grond; • zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; • ter plaatse van de aanduiding 'garagebox': uitsluitend garageboxen; • ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'horeca' horeca van categorie 5 uitsluitend op de bovenste verdieping is toegestaan; • ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code 18129, uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; • ter plaatse van de aanduiding 'sportzaal': tevens een sportzaal; • ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de begane grond; • bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
In het centrum gelegen aan de voet van de hoofdwinkelstraat van Sliedrecht winkelpromenade ‘De Kerkbuurt’. Goede bereikbaarheid met eigen vervoer als openbaar vervoer. Op loopafstand gelegen van diverse bushaltes voor streekvervoer.

Huurtermijn:
Huidige huurovereenkomst loopt tot 30 november 2032 met een verleningsmogelijkheid van 5 jaar. In deze huurovereenkomst is een koopoptie door huurder opgenomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 2010

Kantoorruimte

Winkelruimte

Detailhandel Ja
Oppervlakte 215m²
In units vanaf 215m²
Verkoopvloer oppervlakte 215m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 400
Welstandsklasse type C1

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum, in woonwijk

Locatie

Foto's

Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht
Gantelweg 2, Sliedrecht

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
04:42