Gratis waardeadvies

Koopwoningen

Sorteer op 

Waltmann Makelaars is een erkende makelaar in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Vanuit onze kantoren in deze steden kunnen wij u helpen met het vinden van jouw droomhuis of appartement.

Koopwoningen Dordrecht

Wonen in Dordrecht is zeer in trek. De stad heeft een mooi historisch centrum en is gelegen aan het water. Naast het prachtige centrum wordt Dordrecht omringt door prachtige natuur zoals recreatiegebied de Biesbosch. Zo kun je genieten op het terras in het centrum of de drukte ontvluchten in de nabijgelegen natuur. Wie een koopwoning zoekt in Dordrecht is bij Waltmann Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 120 jaar de specialist in koopwoningen. Als lokale makelaar weten wij welke huizen te koop staan in Dordrecht. Daarnaast kennen wij alle wijken op ons duimpje. Welke charme heeft de wijk, wat zijn de gezellige restaurantjes en wie zijn de buren?

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Dordrecht online of kom langs bij ons kantoor.

Welke huizen staan er te koop in Dordrecht?

Dordrecht is een stad met veel variatie aan koopwoningen. Zoekt u een ééngezinswoning, appartement of een villa? Van moderne bouw tot karakteristieke woningen, ze zijn allemaal te vinden in Dordrecht. Bekijk ons recente aanbod of neem gerust contact met ons op.

Koopwoningen Zwijndrecht

Zwijndrecht is een populaire woonbestemming doordat het een rijke historie heeft, gunstige ligging en erg goed bereikbaar is per land en water. Zwijndrecht ligt aan de oude maas. Bij Zwijndrecht komen de rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede samen. Een druk bevaren verkeerspunt. Dat maakt Zwijndrecht onder andere zeer gelieft onder de bevolking. Waltmann Makelaars is de specialist op het gebied voor een koopwoning in Zwijndrecht. 

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Zwijndrecht online of kom langs bij ons kantoor.

Welke huizen staan er te koop in Zwijndrecht?

Zwijndrecht is een stad met veel variatie aan koopwoningen en wijken. Voor iedere persoon is er wel een geschikte wijk: van ouderwets tot modern, landelijk tot stedelijk. Zoekt u een ééngezinswoning, appartement of een villa? Bekijk ons recente aanbod of neem gerust contact met ons op.

Wij zijn al meer dan 120 jaar de specialist in koopwoningen. Bekijk ons aanbod koopwoning in Zwijndrecht online of kom langs bij ons kantoor.

Koopwoningen Papendrecht

Papendrecht is een typisch dijkstadje langs de rivier de Merwede. Papendrecht is in zijn huidige vorm een redelijk jonge gemeente. Het dorp wordt uitgebreid met nieuwbouwwijken richting Sliedrecht, namelijk bij de Baanhoek. Als lokale makelaar weten wij welke huizen te koop staan in Papendrecht. 

Bekijk ons aanbod koopwoningen in Papendrecht online of kom langs bij ons kantoor.

Welke huizen staan er te koop in Papendrecht?

Papendrecht is vooral voor mensen die een nieuwbouw willen kopen een goede keuze. Er worden veel nieuwbouw wijken gebouwd. Zoekt u een ééngezinswoning, appartement of een villa? Bekijk ons recente aanbod of neem gerust contact met ons op.

Bekijk ons aanbod online of kom langs in één van onze kantoren

Waltmann Makelaars is al meer dan 120 jaar een erkende verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in de regio Drechtsteden. Bekijk ons aanbod koopwoningen in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Ridderkerk online of kom langs bij één van onze kantoren.