Gratis waardeadvies

Nieuwbouw

Binnenkort verwacht

Binnenkort verwacht

Deze nieuwbouw in Dordrecht en omgeving wordt binnenkort verwacht

Waltmann Makelaars heeft verschillende projecten met betrekking tot nieuwbouw in ontwikkeling in en rondom Dordrecht. Denk hierbij aan appartementen, huizen, maar bijvoorbeeld ook gelijkvloers woningen.

Ga voor zekerheid met Nieuwbouw in Dordrecht en omgeving

Het kiezen voor nieuwbouw in de buurt van Dordrecht of Zwijndrecht kent vele voordelen. Of u nu kiest om in een appartement of huis te gaan wonen, door het kiezen van nieuwbouw heeft u meer zekerheid dan bij het kopen van een bestaande woning. Enkele voordelen zijn:

  • Geen achterstallig onderhoud: Doordat u een splinternieuw huis koopt hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud dat niet is gepleegd. U bent zo verzekerd van een deugdelijke woning waar u geen extra kosten aan onderhoud heeft.
  • Zelf de afwerking kiezen: Welke keuken kiest u? En hoe ziet uw badkamer eruit? Bij het kopen of huren van een nieuwbouwwoning heeft u veel inspraak over hoe het huis wordt afgewerkt. Zo geniet u van een huis dat wordt zoals u dat wilt, zonder dat er een verbouwing voor nodig is.
  • Isolatie, verwarming en elektra volgens de meest recente regels: Wetten rondom isolatie, gas en elektra veranderen vaak. Daarom is het fijn om te weten dat nieuwbouwwoningen beschikken over isolatie, verwarming en elektra die voldoen aan de laatste wetten en regels. Dat is niet alleen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat u bewust met uw energieverbruik om kunt gaan.

Nieuwbouw kopen of huren in regio Dordrecht? Dit zijn de voordelen

In het aanbod van Waltmann Makelaars vindt u nieuwbouw in Dordrecht, Papendrecht of bijvoorbeeld Zwijndrecht dat u kunt huren of kopen afhankelijk van het project. Beide vormen hebben zo hun voordelen. Wanneer u kiest voor huren kunt u op elk gewenst moment de huur opzeggen, u bent dus erg flexibel. Kiest u voor het kopen van een nieuwbouw in omgeving Dordrecht? Dan profiteert u ervan dat de woning na aflossing van de hypotheek van u is.

Bekijk onze huidige nieuwbouwprojecten

Bent u benieuwd naar de huidige nieuwbouwprojecten van Waltmann Makelaars? Onderstaand vindt u alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Bent u geïnteresseerd in een van deze nieuwbouwprojecten, schrijft u zich dan alvast in zonder ergens aan vast te zitten bij een van onze kantoren. Zodra de verkoop start brengen wij u op de hoogte. Voor onze vestiging in Dordrecht belt u naar 078 613 43 11, voor onze vestiging in Papendrecht belt u naar 078 644 21 10, en onze vestiging in Zwijndrecht bereikt u via 076 620 57 77.

Dordrecht

De Johan van Beverwijck, 53 appartementen,<br/>Spuiboulevard te Dordrecht
De Johan van Beverwijck, 53 appartementen,
Spuiboulevard te Dordrecht

Papendrecht

'Het Buurtschap' Sliedrecht
'Het Buurtschap' Sliedrecht

Zwijndrecht

Euryza High & L'eau: 52 luxe appartementen
Euryza High & L'eau: 52 luxe appartementen